SELA SE380 MELODY Steel Tongue Drum

  • Raspoloživost: Na lageru
  • Prodavac: SELA
  • Tip: SE380


  • 37.375 RSD

  • Bez PDV: 30.635 RSD

Raspoloživost: Na lageru

SELA SE380 Melody Tongue Drum 14" D Kurd Black Jje čelični "tongue" bubanj srednje veličine s devet tonskih polja,  promjera nešto manje od 36 cm. Zahvaljujući toplom i umirujućem zvuku, prikladan je i za opuštanje u svakodnevnom životu, kao i za ozbiljno muziciranje i rano glazbeno obrazovanje djece. Ne samo da zvuči prilično dobro, već je i pravi praznik za oči - kod kuće, u uredu ili u studiju joge.

Tonska polja Melody Tongue Drum 14" D Kurd su u D-mol ljestvici, jednoj od najpopularnijih i najpristupačnijih ljestvica za ugađanje tongue bubnjeva i handpana. S obzirom da su svi tonovi instrumenta harmonički usklađeni, sviranje bez "pogrešnih" tonova uvijek stvara skladnu melodiju.

Ugađanje je posebno jednostavno zbog središnjeg D(3) osnovnog tona. Sviranje akorda također je jednostavno jer su odgovarajući tonovi uvijek jedan do drugog. Instrument se stoga preporučuje ne samo iskusnim ljubiteljima glazbe i profesionalnim zvučnim terapeutima, već i početnicima bez glazbenog predznanja. Broj od devet tonskih polja ne opterećuje, već nudi dovoljno mogućnosti za raznolike i uzbudljive melodije. Osim toga, D-Kurd ljestvica može se vrlo dobro kombinirati s mnogim drugim ljestvicama tongue bubnjeva ili handpana.

Svaki Sela Melody Tongue Drum sadrži dva visokokvalitetna batića s drškom od bukve i okruglom gumenom glavom. Za siguran transport uključena je i podstavljena torba, koja također sadrži i dovoljno mjesta za dodatke. Gumene nožice na dnu instrumenta osiguravaju sigurno postolje, a gumeni prsten štiti vanjski rub bubnja od oštećenja.

Boja: Crna
Materijal: Čelik
Diameter: 14 inches / approx. 36 cm
Specifikacije: Tuning: D Kurd
Specifications II: Tones: D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, G4, A4
Specifications III: High quality workmanship
Pribor: Incl. 2 mallets, carrying bag

Item No.: SE380

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha
#}