Palice

Vic Firth 7A American classic, lagana palica izrađena za žanrove poput jazza. Iako su tanje, čvrste su.  Vrh palice je u obliku suze. Izrađene u SAD..

1.937 RSD

PRO-MARK LA5BW 5B Bubnjarske palice

PROMARK LA5BW: specijalne Promark LA bubnjarske palice izrađene su od istog drveta kao i American hickory serija, odlične za sve stilove glazbe i omil..

1.125 RSD

PRO-MARK LA5AW 5A Bubnjarske palice

PROMARK LA5AW: specijalne Promark LA bubnjarske palice izrađene su od istog drveta kao i American hickory serija, odlične za sve stilove glazbe i omil..

1.125 RSD

PRO-MARK LAU2BW LA SPECIAL 2B Bubnjarske palice

Promark LA special drum sticks are struck from the same wood as the American hickory series, great for all styles of music and an all-time favorite am..

875 RSD

PRO-MARK LAU5BW LA SPECIAL 5B Bubnjarske palice

PROMARK LAU5BW: specijalne Promark LA bubnjarske palice izrađene su od istog drveta kao i American hickory serija, odlične za sve stilove glazbe i omi..

875 RSD

VIC FIRTH 5BN su bubnjarske palice s najlonskim vrhom u obliku suze za bogat i kristalno čist zvuk činela i  dodatnu izdržljivost. Lagane i brze - odl..

2.062 RSD

VIC FIRTH SPE2: još jedne nevjerojatne bubnjarske palice koji je dizajnirao jedan i jedini Peter Erskine! Duži konus i manji vrh u obliku suze omoguću..

2.124 RSD

VIC FIRTH SD2 Bolero su bubnjarske palice s okruglim vrhom koji je savršen za lagani jazz, studijski i orkestralni rad.Drvo: JavorTip Shape: RoundTip ..

1.751 RSD

ON STAGE HW7A 7A Bubnjarske palice

OSS HW7A bubnjarske palice idealan su izbor za vježbanje kod kuće ili učenje prvih koraka na bubnjevima. Da biste svirali brzinom munje, potrebne su V..

500 RSD

PRO-MARK R5AAG REBOUND Active Grip 5A Bubnjarske palice

PROMARK R5AAG Rebound ActiveGrip su 5A bubnjarske palice od američkog hickoryja s ActiveGripom. S novom ProMark Select Balance serijom, bubnjari imaj..

2.249 RSD

Designed with iconic jazz/fusion player Jack Dejohnette, this stick is a stretch 5A for extra reach. Great for jazz and fusion. In wood or nylon tip. ..

2.124 RSD

VIC FIRTH 5AN su bubnjarske palice s najlonskim vrhom u obliku suze za bogat i kristalno čist zvuk činela i  dodatnu izdržljivost. Lagane i brze - odl..

2.062 RSD

VIC FIRTH SRH2 HARDIMON Bubnjarske palice

Boja: NaturalFiniš: MatDrvo: HickoryTip Shape: RoundTip Material: WoodDiameter: 17,7 mmSpecifikacije: Corpsmaster SeriesDužina: 429 mmTežina: 91,0 gVi..

5.395 RSD

PRO-MARK TX5BW CLASSIC Forward 5B Bubnjarske palice

PRO-MARK TX5BW Classic Forward 5B su bubnjarske palice ovalnog vrha i kratkog suženja, stvarajući osjećaj položenosti prema naprijed za veću snagu. Hi..

2.062 RSD

Za razliku od drugih udaraljki, svirači cajona ovise o metlicama koje su sastavna komponenta njihovog zvuka i stila. OSS WCB100 su metlice za cajon od..

2.249 RSD

PRO-MARK TX7AW CLASSIC Forward 7A Bubnjarske palice

PROMARK TX7AW Classic Forward 7A su bubnjarske palice ovalnog vrha i kratkog suženja, stvarajući osjećaj položenosti prema naprijed za veću snagu. Hic..

2.062 RSD

VIC FIRTH SSG Steve Gadd Bubnjarske palice

VIC FIRTH SSG Steve Gadd Signature bubnjarske palice dizajnirao je jedan i jedini majstor groovea i živuća legenda, Steve Gadd! Palica sadrži 'bačvast..

2.124 RSD

PRO-MARK LAU5AW LA SPECIAL 5A Bubnjarske palice

PROMARK LAU5AW: specijalne Promark LA bubnjarske palice izrađene su od istog drveta kao i American hickory serija, odlične za sve stilove glazbe i omi..

875 RSD

VIC FIRTH 85A kombinira dimenzije 8D i 5A bubnjarskih palica što rezultira savršeno balansiranim palicama s laganijim dodirom. American Classic® seri..

1.937 RSD

ON STAGE HW5B 5B Bubnjarske palice

OSS HW5B bubnjarske palice idealan su izbor za vježbanje kod kuće ili učenje prvih koraka na bubnjevima. Da biste svirali brzinom munje, potrebne su V..

500 RSD

VIC FIRTH ROCK su bubnjarske palice za one koji cijene 2B veličinu, ali žele malo više dosega. Snažne palice ovalnog vrha, punog zvuka, s dodatnom tež..

1.937 RSD

VIC FIRTH SPE Peter Erskine Signature bubnjarske palice dizajnirane su od strane Petera Erskinea, živuće legende u svijetu jazza. SPE palice su lagane..

2.124 RSD

Drvo: HickoryTip Shape: OvalTip Material: WoodDiameter: 1.52cmSpecifikacije: Taper: MediumDužina: 40.64cmArtikal: Hickory SeriesA consistent favorite ..

1.937 RSD

PRO-MARK PW5AW 5A Bubnjarske palice

PROMARK PW5AW Classic Attack 5A su bubnjarske palice ovalnog vrha i kratkog suženja, stvarajući osjećaj položenosti prema naprijed za veću snagu. Godi..

2.618 RSD

VIC FIRTH 5BNVG American Classic® Vic Grip su bubnjarske palice s najlonski vrhom u obliku suze za bogat i kristalno čist zvuk činela i dodatnu izdržl..

2.618 RSD

VIC FIRTH SD1 General Bubnjarske palice

VIC FIRTH SD1 General su bubnjarske palice okruglog drvenog vrha, idealne za rad u orkestru, rock i pop glazbu. Legendarne palice za vježbanje!Drvo: J..

1.862 RSD

VIC FIRTH SRH Hardimon Marching Snare Bubnjarske palice

S jedinstvenim vrhom i dugim suženjem za brzo odbijanje i dodatnu kontrolu, VIC FIRTH SRH Ralph Hardimon Signature palice jedne su od najčešće korište..

2.249 RSD

Each Vic Firth Signature Series model was conceived through extensive research with the finest drummers from a variety of musical styles. The designs ..

2.124 RSD

Stranica 1 do 28 od 260 (10 stranica)
#}