DV MARK AC 101 H 150W Pojačala za akustične gitare

  • Raspoloživost: Na lageru
  • Prodavac: DV MARK
  • Tip: ACC125008


  • 118.290 RSD

  • Bez PDV: 96.959 RSD

Raspoloživost: Na lageru

Impresivna glazbena jasnoća, tonska fleksibilnost, zadovoljavajući raspon basova 10" zvučnika izrađenog specijalno za ovaj model, te glatki i jasni visoki tonovi 1" visokotonca s Markacoustic AC 101H glasovnom zavojnicom - sada s novim atraktivnim smeđim izgledom - čine ga idealnim pojačalom za širok izbor akustičnih instrumenata, od akustične gitare do akustičnog basa, harfe, violončela, harmonike itd.

AC 101H uključuje sve značajke koje su potrebne akustičnim glazbenicima: fantomsko napajanje od 48 V za upotrebu s kondenzatorskim mikrofonima, kontrolu feedbacka i okretanje faze za jednostavno uklanjanje poteškoća s feedbackom i hvatanje prave suštine akustičnog zvuka izvanrednog zvučnog spektra, pre/post EQ prekidač za XLR DI, FX send/return, tuner out, te digitalni reverb i chorus efekt nove generacije, toplog i prirodnog zvuka.

Napomena: Markacoustic pojačala/kombo proizvedeni su za prodaju i upotrebu u zemlji kupnje i tvornički su podešeni za napon te zemlje. Zbog problema s homologacijom napon se ne može mijenjati.

Specifikacije: Speaker config: 1x10" + voice coil
Specifications II: Preamp: Solid state
Specifications III: 150W

Item No.: ACC125008

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha
#}