Ligature

BG FRANCE L13 Tenor Sax Ligature

BG L13 ligatura za alt saksofon je idealna ligatura za ansamble i komornu glazbu. Okrugli i topli zvuk s lakoćom sviranja i stabilnom intonacijom u sv..

4.540 RSD

VANDOREN LC07P Alt Sax Ligature & Cap

Vandoren LC07P je odlična ligatura za glazbenike koji vole slobodu izražavanja, s mogućnošću brzog i simetričnog pritezanja pomoću jedinstvenog "dvotr..

9.868 RSD

Rico ligatura RCL1N za klarinet dizajnirana je za pružanje brzih artikuliranih promjena zraka i izgovora, te funkcioniranja po pristupačnoj cijeni. Uk..

3.238 RSD

BG FRANCE L4SR CLARINET Ligature

Specifikacije: Bb ClarinetSpecifications II: Minimum contact as only rails come in contact with ReedsSpecifications III: Compact and brilliant sound. ..

6.184 RSD

Rico HAS1S ligatura s poklopcem za alt saksofon dizajnirana da vam pruži tonalnu rezonanciju i preciznost artikulacije, D'Addario H-Ligature za alt sa..

5.922 RSD

BG FRANCE LF-B Flex Bb Clarinet Ligature

BG LF-B flex ligatura je zbog svog laganog materijala stabilna u svim intonacijama i pogodna za početnike, a i za profesionalce. Lako se postavlja, te..

3.816 RSD

VANDOREN LC01P Clarinet Ligature

Quick and symmetrical tightening with a unique double-track screw mechanism.3 interchangeable pressure plates to adjust the sound.Expression with free..

9.868 RSD

BG FRANCE L12RS ALTO SAX Ligature

Specifikacije: Alto SaxSpecifications II: Minimum contact as only rails come in contact with ReedsSpecifications III: Alto Sax, Ebonite mouthpiecesKar..

5.658 RSD

BG FRANCE L12 Alt Sax Ligature

BG L12 ligatura za alt saksofon je idealna ligatura za ansamble i komornu glazbu. Okrugli i topli zvuk s lakoćom sviranja i stabilnom intonacijom u sv..

4.474 RSD

BG FRANCE L4R B Clarinet Ligature

BG L4R ligatura za Bb klarinet omogućuje jednostavno puhanje, čist zvuk i udobnost sviranja kod uporabe staccata.Specifikacije: Bb ClarinetSpecificati..

4.474 RSD

Rico ligatura HCL1G izrađena kako bi vam pružila tonalnu rezonanciju i preciznost artikulacije, set D'Addario H-Ligature vuče inspiraciju iz starinsko..

5.563 RSD

Artikal: HCL1SThe H-Ligature & Cap was conceived as a "retro" version of the famous Harrison ligature used by many of the worlds greatest clarinetists..

5.527 RSD

BG FRANCE L13SR Tenor Sax Ligature

BG L13SR ligatura pruža udobnost sviranja kod uporabe staccata. Odgovara gotovo svim usnicima izrađenih od ebonita.Specifikacije: Tenor SaxSpecificati..

9.501 RSD

BG FRANCE L6 Clarinet Ligature

Uz BG L6 ligaturu za klarinet zvuk je jasan i artikulacija je jednostavna, a pruža i izvrsnu projekciju tona. Specifikacije: Bb ClarinetSpecifications..

4.538 RSD

VANDOREN LC03P Clarinet Ligature & Cap

Quick and precise tightening. • 3 interchangeable pressure plates to adjust the sound. • Expression with freedom.Item No.: LC03P..

8.625 RSD

BG FRANCE LF-A Alt Sax Ligature

BG LF-A ligatura za alt saksofon s vrlo kvalitetnim okruglim zvukom i stabilnom intonacijom u svim registrima. Zbog svog materijala je vrlo izdržljiva..

3.816 RSD

BG FRANCE A23 Clarinet Thumb Rest

BG A23 je jedan od najširih i najudobnijih naprstnika na tržištu. Prikladan je za oboe i klarinete. Item No.: 96912..

375 RSD

Rico RAS1LN ligatura za alt saksofon klasičnog je dizajna. Izrađena je od čvrstog ponikliranog mesinga i ima sustav sa 4 točke koji osigurava podjedna..

2.187 RSD

BG FRANCE L12SR  Alt Sax Revelation ALTO SAX Ligature

Specifikacije: Alto SaxSpecifications II: Minimum contact as only rails come in contact with ReedsSpecifications III: Soloist, orchestra, large concer..

6.317 RSD

BG FRANCE A21 Clarinet Thumb Rest

BG A21 naprstnici nam služe za dodatnu udobnost, te sprečavaju nastanak žuljeva na palčevima.Specifikacije: Comfortable/soft ABS material.Specificatio..

375 RSD

BG L4RS Clarinet Ligature

BG L4RS ligatura za Bb klarinet omogućuje jednostavno puhanje, čist zvuk i udobnost sviranja kod uporabe staccata.Specifikacije: Bb ClarinetSpecificat..

5.658 RSD

Rico RCL1LN Clarinet Ligatura klasičnog je dizajna. Izrađena je od čvrstog ponikliranog mesinga i ima sustav sa 4 točke koji osigurava podjednaki prit..

1.813 RSD

HERCO HE73 Clarinet Thumb Rest

HERCO HE73 je set jastučića za palac za klarinet (2 kom.) Dizajniran za postavljanje preko naslona za palac klarineta, ublažava pritisak na palac.Art..

275 RSD

Stranica 1 do 23 od 23 (1 stranica)
#}