BG FRANCE

BG A30 krpica za alt saksofon brzo i učinkovito upijaja kako bi se vaš instrument održao u optimalnom stanju za sviranje. Napravljena je od vrlo mekog..

2.062 RSD

BG A31 krpica za čišćenje usnika i vrata brzo i učinkovito upijaja kako bi se vaš instrument održao u optimalnom stanju za sviranje.Specifikacije: Abs..

1.937 RSD

BG FRANCE L13 Tenor Sax Ligature

BG L13 ligatura za alt saksofon je idealna ligatura za ansamble i komornu glazbu. Okrugli i topli zvuk s lakoćom sviranja i stabilnom intonacijom u sv..

4.540 RSD

BG FRANCE 32F Flute Štapići za čišćenje

BG A32F krpica za flautu brzo i učinkovito upijaja kako bi se vaš instrument održao u optimalnom stanju za sviranje.Specifikacije: put in a washing ne..

1.937 RSD

CORELLI 370TX Forte Žice za kontrabas

Thinner than nickel strings, tungsten strings give a great ease of playing and emiting sound, but also a slightly different feeling whith the bow. He..

24.495 RSD

BG FRANCE S41SH Ladies SAX Kaiš za saksofon

BG S41SH je potpuno prilagodljiv remen koji se postavlja preko ramena i ispod ruku. Na sebi ima sigurnu kopču za pričvršćivanje na Vaš saksofon. Iznim..

4.699 RSD

Boja: CrnaSpecifikacije: Soprano, Alto and Tenor SaxSpecifications II: Leather Cotton padding, SlingSpecifications III: Cut and hand burned feltKarakt..

5.040 RSD

BG FRANCE L4SR CLARINET Ligature

Specifikacije: Bb ClarinetSpecifications II: Minimum contact as only rails come in contact with ReedsSpecifications III: Compact and brilliant sound. ..

6.184 RSD

BG FRANCE LF-B Flex Bb Clarinet Ligature

BG LF-B flex ligatura je zbog svog laganog materijala stabilna u svim intonacijama i pogodna za početnike, a i za profesionalce. Lako se postavlja, te..

3.816 RSD

BG FRANCE C20LP CLARINET Kaiš za klarinet

Specifikacije: Nylon, Cotton padding, SlingSpecifications II: Double sewing, with cut and hand burned feltSpecifications III: Absorbs perspiration No..

3.311 RSD

BG S10SH SAX Kaiš za saksofon

Specifikacije: Nylon, Cotton paddingSpecifications II: Cotton paddingSpecifications III: Absorbs perspiration Comfortable thick cotton padding absorb..

3.276 RSD

BG S40SH je potpuno prilagodljiv remen koji se postavlja preko ramena i ispod ruku. Na sebi ima sigurnu kopču za pričvršćivanje na Vaš alt ili tenor s..

4.699 RSD

BG FRANCE S42SH Alt/Tenor Kaiš za saksofon

BG S42SH remen za alt i tenor saksofon s kopčom izvrsno je rješenje ako imate problema s leđima ili vratom. Ne samo da je funkcionalan već i iznimno u..

4.699 RSD

BG FRANCE L12RS ALTO SAX Ligature

Specifikacije: Alto SaxSpecifications II: Minimum contact as only rails come in contact with ReedsSpecifications III: Alto Sax, Ebonite mouthpiecesKar..

5.658 RSD

CORELLI 803M Alliance D 4/4 Pojedinačna žica za violinu

String Gauge: Medium3rd String Material: Synthetic Re / Spun SilverString End Type: Ball EndVeličina: 4/​4Specifikacije: medium 4.82kg / 10.6lbsThe ne..

3.026 RSD

BG A36 je lagana krpica za tijelo oboe sačinjena od mikrovlakana. S obzirom da je na krpicu ušiven uteg, čišćenje oboe više ne stvara problem. Specifi..

2.487 RSD

BG S44SH je potpuno prilagodljiv remen koji se postavlja preko ramena i ispod ruku. Na sebi ima sigurnu kopču za pričvršćivanje na Vaš alt ili tenor s..

4.699 RSD

BG A30A krpica za čišćenje s vrlo dugim nastavkom i utegom za lakše čišćenje. Namjenjena je za alt saksofon i bas klarinet.Specifikacije: Alto Sax, Ba..

2.750 RSD

CORELLI 804M G Pojedinačna žica za violinu

String Gauge: Medium4th String Material: Silver Wound on Synthetic KFVeličina: 4/​4Corelli Violin Alliance Vivace G Silver Wound on Synthetic KF Mediu..

3.437 RSD

BG C20E remen za klarinet elaktičnog dizajna savršen za početnike i one koji osjećaju veliku bol u palčevima. Zbog svoje elastičnosti dio težine preno..

3.375 RSD

BG FRANCE L12 Alt Sax Ligature

BG L12 ligatura za alt saksofon je idealna ligatura za ansamble i komornu glazbu. Okrugli i topli zvuk s lakoćom sviranja i stabilnom intonacijom u sv..

4.474 RSD

BG FRANCE L4R B Clarinet Ligature

BG L4R ligatura za Bb klarinet omogućuje jednostavno puhanje, čist zvuk i udobnost sviranja kod uporabe staccata.Specifikacije: Bb ClarinetSpecificati..

4.474 RSD

BG FRANCE C23LP Kaiš za klarinet

BG C23LP remen za klarinet nije elastičan, ali je podesiv po veličini. Zbog svog podstavljenog vunenog dijela, vrlo je udoban za vrat, a samim time up..

5.922 RSD

Specifikacije: Relieves the weight of the instrument across shoulders. V ShapeSpecifications II: Alto and Tenor SaxSpecifications III: WomenKarakteris..

2.812 RSD

BG FRANCE A62 Krpa za čišćenje

BG A62 univerzalna krpica od mikrofibre za čišćenje svih instrumenta izvana.  Sigurna za pranje u perilici rublja - vijek trajanja krpice je 5 godina..

1.188 RSD

BG FRANCE A11S 5pcs Mouthpiece Cusion

BG A11S naljepnice za usnik povećavaju udobnost od kontinuiranih vibracija. Štiti usnik od oštećenja zubima te nakon skidanja ne ostavlja ljepljive tr..

863 RSD

BG FRANCE A66 88 Keys Prekrivač za klavijaturu

Item No.: A66K9..

2.362 RSD

BG FRANCE L13SR Tenor Sax Ligature

BG L13SR ligatura pruža udobnost sviranja kod uporabe staccata. Odgovara gotovo svim usnicima izrađenih od ebonita.Specifikacije: Tenor SaxSpecificati..

9.501 RSD

Stranica 1 do 28 od 47 (2 stranica)
#}