VIC FIRTH

VIC FIRTH 5AN su bubnjarske palice s najlonskim vrhom u obliku suze za bogat i kristalno čist zvuk činela i  dodatnu izdržljivost. Lagane i brze - odl..

2.062 RSD

VIC FIRTH SIH2 Drum Headphones

Visoko kvalitetne izolacijske slušalice koje smanjuju vanjsku buku za 25 decibela. Ova redizajnirana verzija popularnih izolacijskih slušalica nudi ve..

9.251 RSD

VIC FIRTH 5BN su bubnjarske palice s najlonskim vrhom u obliku suze za bogat i kristalno čist zvuk činela i  dodatnu izdržljivost. Lagane i brze - odl..

2.062 RSD

Vic Firth American Classic jedne od najpopularnijih i najprodavanijih bubnjarskih palica!  Izrađene su od drveta karija (hickory), koje se također zb..

1.937 RSD

Izrađene su od drveta karija (hickory), koje se također zbog svoje kvalitete koristi i u izradi kvalitetnih podova, namještaja, alata, sportski rekviz..

1.937 RSD

VIC FIRTH 2B su izvrsne bubnjarske palice za za teži rock, bend i vježbanje. Snažne su i izdržljive, sa srednjim suženjem za čvrst osjećaj. American ..

1.937 RSD

VIC FIRTH 55A su bubnjarske palice promjera koji se nalazi između 5A i 5B. 55A je savršen izbor kada je 5B samo malo više nego što je potrebno. Ameri..

1.937 RSD

Vic Firth American Custom SD10 swinger palice, idealan izbor za bubnjare koji sviraju laganiju glazbu ili koji preferiraju palice koje su deblje, a ne..

1.937 RSD

VIC FIRTH 5ANVG American Classic® Vic Grip su bubnjarske palice s najlonski vrhom u obliku suze za bogat i kristalno čist zvuk činela i dodatnu izdržl..

2.124 RSD

VIC FIRTH DBUD  HIFI Hearing Protection

Boja: CrnaSpecifikacije: High-Fidelity Adjustable Hearing ProtectionWith two selectable levels of attenuation, -12dB and -24dB, dBud hearing protectio..

6.124 RSD

5A wood tip with a durable synthetic felt mallet head attached to the butt end. 5A Dual Tone 5A wood tip with a durable synthetic felt mallet head a..

3.750 RSD

VIC FIRTH BJR Jazz Rake

VIC FIRTH BJR Jazz Rake su sklopive plastične metlice s tankim fleksibilnim čekinjama, idealne za fusion i jazz.Boja: CrvenaSpecifikacije: Bristle Spr..

4.250 RSD

VIC FIRTH SGWB Steve Gadd Metlice

Boja: CrnaDiameter: 13,5 mmSpecifikacije: Smooth Rubber HandlesSpecifications II: Retractable with Pull RodThe metal brushes are slightly angled at th..

4.750 RSD

VIC FIRTH SD1 General Bubnjarske palice

VIC FIRTH SD1 General su bubnjarske palice okruglog drvenog vrha, idealne za rad u orkestru, rock i pop glazbu. Legendarne palice za vježbanje!Drvo: J..

1.862 RSD

VIC FIRTH N7A su bubnjarske palice 7A veličine s drvenim ovalnim vrhom. Bubnjarske palice Vic Firth Nova serije idealne su za bubnjare ili perkusionis..

875 RSD

VIC FIRTH 5AT AMERICAN Classic TERRA Bubnjarske palice

Item No.: 5AT..

1.862 RSD

VIC FIRTH SSG2 Steve Gadd Bubnjarske palice

VIC FIRTH SSG2 Steve Gadd Signature bubnjarske palice dizajnirane su od strane Steve Gadda, jednog od najpoznatijih i najcjenjenijih session i studijs..

2.062 RSD

VIC FIRTH 5AVG su izvrstan izbor ukoliko već koristite 5A bubnjarske palice, a Vic Grip će Vam pomoći u sprečavanju klizanja. 5A bubnjarske palice odl..

2.312 RSD

VIC FIRTH RUTE606 su drvene metlice s 19 štapića (.125"), za Rute svirače koji preferiraju gumenu ručku i traku s fiksnim položajem. Dizajnirane su za..

3.552 RSD

VIC FIRTH AH5B American Heritage su bubnjarske palice 5B debljine, s vrhom u obliku suze. Izrađene su od javora, što ih čini laganima i prozračnima u..

1.937 RSD

VIC FIRTH X5A Extreme bubnjarske palice jednake su kao model 5A, samo su produžene za 13 mm. Vrh palice u obliku suze lijepo balansira artikulaciju i ..

1.937 RSD

VIC FIRTH X5B Extreme bubnjarske palice jednake su kao model 5B, samo su produžene za 13 mm. Vrh palice u obliku suze lijepo balansira artikulaciju i ..

1.937 RSD

VIC FIRTH SJM Jojo Mayer Signature bubnjarske palice dizajnirane su u suradnji sa švicarskim bubnjarom Jojom Mayerom. Jojo je začetnik i predvodnik tr..

2.062 RSD

VIC FIRTH 5BT AMERICAN Classic TERRA Bubnjarske palice

Item No.: 5BT..

1.862 RSD

VIC FIRTH 7AT AMERICAN Classic TERRA Bubnjarske palice

Item No.: 7AT..

1.862 RSD

VIC FIRTH X8D Extreme bubnjarske palice jednake su kao model 8D, samo su produžene za 13 mm. Vrh palice u obliku suze lijepo balansira artikulaciju i ..

1.937 RSD

VIC FIRTH 7AVG su lagane ali čvrste bubnjarske palice s vrhom u obliku suze, prikladne za žanrove poput jazza. 7AVG su izvrstan izbor ukoliko već kori..

2.437 RSD

VIC FIRTH SBG bubnjarske palice; Benny Greb svira sve vrste glazbe, ali kada su u pitanju palice, vjeran je brendu Vic Firth. Vic Firth i Benny udruži..

2.124 RSD

Stranica 1 do 28 od 152 (6 stranica)
#}