NUX VERB CORE DELUXE Reverb Efekti za gitaru

  • Raspoloživost: Na lageru
  • Prodavac: NUX
  • Tip: VE-CORE


  • 10.527 RSD

  • Bez PDV: 8.629 RSD

Raspoloživost: Na lageru

NUX VERB CORE DELUXE je reverb pedala s 8 različitih vrsta reverb efekata, uključujući Room, Hall, Plate, Damp, Shim, Spring, Tre-Verb i Mod Verb, koje možete odabrati pomoću Type potenciometra.

Hall Reverb temelji se na legendarnom Lexiconu 224, predstavljenom 1978., koji je definirao zvuk cijele jedne ere -  veliki, sveobuhvatni reverb s toplim, organskim tonom.

Tre-Verb (Tremolo Verb) kombinira tremolo i reverb baš kao vintage "lampaško pojačalo s toplim tremolom i opružnom reverb vibrom koja stvarno ispunjava vaš zvuk klasičnom dubinom i dimenzijom.

Room reverb simulira manji akustični prostor gdje mnoge refleksije apsorbira mekani materijal, a zvuk se odbija i zadržava samo od zidova (prekrivenih tapetama), prozora i eventualno nekog namještaja. Room reverb sličan je normalnoj ambijentalnoj atmosferi koju smo navikli čuti u stvarnom svijetu.

Plate reverb inspiriran je EMT 140, koji koristi metalnu ploču obješenu u čeličnom okviru i sposobnu rekreirati odjek poput onih u akustičnom prostoru. To je poznat studijski reverb koji se često koristi na klasičnim snimkama.

Damp reverb je snažan i beskrajan, pruža topao i prirodan zvuk.

Shim (shimmer) reverb pomiče ton reverba za oktavu kroz svaki feedback loop, stvarajući sablasan i nadrealan zvuk. Ovaj jedinstveni efekt može otvoriti neke zanimljive i eksperimentalne zvučne mogućnosti.

Spring reverb simulira karakterističan zvuk generiran mehaničkom oscilacijom opruge. Ovaj klasičan surf reverb također je sjajan za Rockabilly glazbu!

Tre-Verb (Tremolo Verb) kombinira tremolo i spring reverb, stvarajući vintage atmosferu s toplim tremolom i prostornim spring reverbom koji ispunjava zvuk klasičnom dubinom i dimenzijom.

Mod-Verb (Modulation Verb) kombinira prekrasan chorus s damp reverbom, pružajući bogat ambijentalni zvuk.

Tip efekta: Reverb
Ulazni otpor: 1MΩ
Izlazni otpor: 1kΩ
Napajanje: 9V DC
A/D/A: 48KHz / 24-bit
Procesuiranje signala: 48KHz / 32-bit
Potrošnja struje: less than 120mA
Specifikacije: Analog dry signal for low noise and zero latency.
Specifications II: Room, Hall, Plate, Damp, Shim, Spring, Tre-Verb, Mod-Verb.
Specifications III: 8 reverb types in a compact enclosure.
Karakteristike: True-bypass or Buffer-bypass(Tails).
Features II: Supports Stereo.
Features III: Kill Dry.
Dužina: 122mm
Širina: 72mm
Visina: 47mm
Težina: 270g


Item No.: VE-CORE

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha
#}