MARKBASS MB58R 151 ENERGY 8 OHM 400W Kabinet za bass gitaru

  • Raspoloživost: Nema na zalihi
  • Prodavac: MARKBASS
  • Tip: MBL100101

Serija MB58R tipičan je primjer kako je Markbass uvijek korak ispred inovacija koristeći najnoviju tehnologiju. Ponovno je Marco De Virgiliis uspio stvoriti novu seriju proizvoda koja je, upotrebom prilagođenih komponenti izrađenih zahvaljujući Markbassovom dugogodišnjem iskustvu i istraživanju, te upotrebom revolucionarnih materijala s pogledom na budućnost i okoliš, zaista postigla ton i snagu u kombinaciji s prenosivošću i mobilnošću.

MB58R 151 ENERGY sadrži 1x15" Markbass Neodymium custom zvučnike i 1" visokotonac. Sa svojom snagom od 400 W (RMS) i težinom od samo 15,2 kg, može se koristiti samostalno, pružajući dubok, klasičan zvuk koji odgovara mnogim glazbenim stilovima, ili u kombinaciji s MB58R 102 ENERGY ili MB58R 104 ENERGY za vrlo svestran i snažan zvuk!

Jačina: 400W RMS
Raspon frekvencije: 40Hz to 20KHz
Stil pojačala: Zvučna kutija
Specifikacije: 1×15” Markbass Neodymium Custom
Specifications II: TWEETER 1” driver w/custom horn
Specifications III: CROSSOVER FREQUENCY 3.5 kHz
Karakteristike: SENSITIVITY DB SPL 100dB
Features II: IMPEDANCE 8 ohms
Features III: REFLEX Rear
Širina: 57.8cm
Visina: 60 cm
Dubina: 47 cm
Težina: 15.2 kg
Item No.: MBL100101

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha

O nama

Da li ste profesionalac? Igrate li vikendom? Možda je muzika vaš hobi? Nije bitno. Ono što je važno je da delimo vašu strast prema muzici i muzičkim instrumentima. Ako se obratite našem stručnom osoblju, na raspolaganju su vam ljudi koji razumeju vašu strast prema muzici, vaše želje i nedoumice i koji će vas svojim znanjem i savetima podržati u onome što vam je zaista važno, a to je da izaberete i kupite instrument vaših snova.

Join Our Newsletter

*Don't worry, we respect your privacy. Your email address WILL NOT be shared.
#}