MARKBASS CMD JB PLAYERS SCHOOL 250W Bass pojačalo

  • Raspoloživost: Na lageru
  • Prodavac: MARKBASS
  • Tip: MBC105015


  • 78.815 RSD

  • Bez PDV: 64.603 RSD

Raspoloživost: Na lageru

Osnovan 1996. godine od strane vrhunskog Markbass umjetnika Jeffa Berlina, The Players School of Music uveo je hrabar novi koncept u glazbenom obrazovanju, podučavajući samu glazbu i odvraćajući učenike od vježbanja neučinkovitim metodama učenja kao što je upotreba metronoma. Škola je odvojila umjetnost od akademske nastave, stvarajući okruženje za učenje u kojem se gotovo 100% svih učenika Players School usavršavaju kao glazbenici.

CMD JB PLAYERS SCHOOL combo pojačalo (poznato i kao "Jeff’s great Music School") savršen je izbor za studente... ne samo u The Player School of Music, već u cijelom svijetu! U Markbassu znaju koliko je važno da učenici vježbaju i sviraju uz dobar profesionalni zvuk i da imaju kompaktno, lagano i prijenosno pojačalo.

Ovaj model pojačala pametan je izbor za ispunjavanje svih ovih zahtjeva. Pristupačne je cijene, uz isti standard kvalitete i iste testove kontrole kvalitete koje Markbassovi tehničari primjenjuju na sve svoje proizvode tijekom proizvodnje.

Jeff kaže: “CMD JB Players School pojačalo kombinira izvrstan Markbass klasični ton s visokokvalitetnim pojačalom pristupačne cijene. Pojačalo me zanima samo ako ima dobar ton. Ovo pojačalo to ima! S ovim pojačalom mogu vježbati, a i svirati koncerte.”

CMD JB PLAYERS SCHOOL pojačalo je kompaktnih dimenzija i i teži samo 16,2 kg. Zvuk mu je profesionalan i kao kod svih Markbass uređaja, dobivanje pravog zvuka jednostavno je poput postavljanja pojačala, uključivanja i pojačavanja glasnoće. EQ bi se trebao koristiti samo kada se kompenzira neuobičajena akustika u prostoru. I učenici i profesionalni korisnici zaslužuju vrhunski profesionalni zvuk, a ovo pojačalo je odličan izbor za sve!

Raspon frekvencije: 40Hz to 5 KHz
Stil pojačala: Kombo
Tip pojačala: Tranzistor
Predpojačalo: Tranzistorska
Snaga pojačala: Tranzistorska
Specifikacije: Speaker: 1x15"
Specifications II: Impedance: 8 ohms
Specifications III: AMP Power: 250W RMS @ 4 ohms / 150W RMS @ 8 ohms
Širina: 47.5 cm
Visina: 46.4 cm
Dubina: 48 cm
Težina: 16.2 Kg

Item No.: MBC105015

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha
#}