NUX NDO-6 QUEEN OF TONE Dual Overdrive Efekti za gitaru

  • Raspoloživost: Na lageru
  • Prodavac: NUX
  • Tip: NDO-6


  • 14.869 RSD

  • Bez PDV: 12.188 RSD

Raspoloživost: Na lageru

NUX NDO-6 QUEEN of TONE je dvostruka overdrive gitarska pedala s Horsemanom i Morning Starom. Zašto? Jer mnogi gitaristi vole 2 overdrivea za svoj ton.

S lijeve strane pedale nalazi se Horseman sa SILVER modom. Horseman se temelji na legendarnom Centauru, s modificiranim sklopom za pristup sekundarnoj funkciji jednostavnim držanjem nožnog prekidača ~ SILVER mode. Oblikujte ton pomoću Output, Treble i Gain potenciometara, a zatim mijenjajte između 2 načina rada: Gold i Silver, koji imaju ogroman napredak koji obično zahtijeva ulaz od 18 V. Gold Mode oponaša svog klasičnog prethodnika; transparentna Gold Centaur overdrive pedala, i Silver Mode  verzija s proširenim rasponom gaina (Silver Centaur).,

S desne strane pedale nalazi se Morning Star sa SHINE načinom rada. Morning Star temelji se na legendarnoj Bluesbreaker pedali,s vrlo transparentnim "low gain" driveom. Kao i Morning Star, jednostavnim pritiskom nožnog prekidača uključujute SHINE način rada za kristalno jasan zvuk pojačan visokim tonovima.

Korištenjem svestranog usmjeravanja i preklopnih prekidača, možete podesiti redoslijed prekoračenja MS->HM ili HM->MS. Na stražnjoj strani pedale možete uključiti prekidač BF/TB za Buffer-Bypass ili True-Bypass, i prekidač IFS/NORMAL za uključivanje INPUT FET STAGE (IFS) za povećanje ulaznog signala kako bi se postigao prodor pojačala. rub koji može zagrijati cijevno pojačalo.

Tip efekta: Overdrive
Ulazni otpor: 2.2MΩ
Izlazni otpor: 1kΩ
Napajanje: 9V DC
Potrošnja struje: less than 100mA (52mA)
Specifikacije: 2 classic over drive circuits in one compact enclosure.
Specifications II: Versatile modes and routing design to enhance the tone variety.
Specifications III: IFS: INPUT FET STAGE design to drive the amp’s breakthrough edge.
Dužina: 105mm
Širina: 115mm
Visina: 58mm
Težina: 440g

Item No.: NDO-6

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha
#}