FLIGHT PHANTOM EQ Tenor ukulele

  • Raspoloživost: Na lageru
  • Prodavac: FLIGHT
  • Tip: 58399


  • 50.000 RSD

  • Bez PDV: 40.984 RSD

Raspoloživost: Na lageru

FLIGHT PHANTOM EQ je elektroakustični tenor ukulele, tijela u potpunosti izrađenog od punog drveta akacije, s jedinstveno oblikovanim headstockom, te hvataljkom od ebanovine. Phantom će Vas definitivno oduševiti svojim odličnim, punim zvukom. Gotovo prkoseći uvjerenju kako dobar instrument mora biti skup, Phantom sadrži vrhunske značajke uključujući pasivni piezo pickup, ali s pristupačnijom cijenom.

Akacija je drvo koje ima dugu baštinu u izgradnji ukulelea zbog svog udarca, volumena i tona. Za Royal seriju odabrali smo isključivo akaciju najviše kvalitete, koja zvuči jednako zapanjujuće koliko i izgleda. Vrat od afričkog mahagonija pruža stabilnost, topao ton i ugodan osjećaj tijekom sviranja. Hvataljka vrata izrađena je od ebanovine, tamnog i gustog tvrdog drveta, koje se ponekad smatra najvrijednijim drvom na svijetu, zbog čega se povezuje s vrhunskim instrumentima, kao što je Phantom.

Phantom sadrži konjić od ebanovine, kao i sedlo izrađeno od kosti. Kompenzirana sedla ne samo da izgledaju cool, ona također poboljšavaju mogućnost sviranja ispravnim postavljanjem intonacije svake žice kako bi se proizveo najbolji mogući ton i izvedba.

Uz FLIGHT PHANTOM TENOR ukulele dolazi i čvrsta i kvalitetna Royal torba. 

Uz kupnju FLIGHT PHANTOM preporučujemo:

ON STAGE UPK300 set trzalica za ukulele

FLIGHT FTC-77 štimer

FLIGHT FUST-100 žice za tenor ukulele

Boja: Natural
Vrat: Mahagoni
Broj pragova: 18
Elektronika: Artec PP404U Passive Piezo System
Most: ebony
Specifikacije: Top: Solid Acacia, Back & Side: Solid Acacia, Unique headstock, String-through bridge, Japanese fluorocarbon strings
Karakteristike: Nut & Saddle: Bone, Offset Position Markers: 3th, 5th, 7th, 10th, 12th and 15th frets.

Item No.: 58399

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro
Captcha
#}