IK MULTIMEDIA

iRIG Mic Cast 2; YouTuberi, novinari i drugi stvaratelji sadržaja znaju koliko je važan sjajan zvuk kako bi se istaknuo iz mase. Međutim, ako snimate ..

4.973 RSD

iRig Mic HD 2 vrlo je versatilan i ergonomičan mikrofon, idealan za snimanje vokala, akustičnih instrumenata, pojačala itd. Mikrofon ima vrlo širok fr..

11.512 RSD

Z-TONE Buffer Boost; Gitarske pedalboardi pedalboardi za bas služe u istraživanju novih tonova i tekstura, stvarajući širok raspon zvuka za vaš instru..

24.868 RSD

IK MULTIMEDIA iKLIP A/V Smartphone Holder

Diameter: Fits any mic stand or pole with a diameter of up to 1.2" (30mm)Specifikacije: Universal microphone stand mount for tablets and iPadSpecifica..

19.572 RSD

Specifikacije: Measurement mic, room analysis software and correction plug-inSpecifications II: Improves frequency balance and stereo imaging in any r..

32.763 RSD

Ik Multimedia iRig Mic Cast; Bez obzira želite li stvoriti videozapise koji skaču iz feedova gledatelja, potkastove koji se uklapaju s likovima ili in..

10.960 RSD

iRig Pre HD; Uhvatite svoj omiljeni mikrofon, priključite ga u svoj iRig Pre HD i snimajte direktno na svoj uređaj s istinskim zvukom studijske kvalit..

9.731 RSD

iRig PRE je mikrofonsko pretpojačalo kompatibilno s iOS uređajima. Uzmite mikrofon, priključite ga na iRig PRE i spojite u iPhone/iPad/iPod touch! Tak..

5.527 RSD

IK Multimedija iRig Mic Video; Od emisija, bitnih vijesti do ansambl izvedbi i svega između, vaši će videozapisi zauzimati glavno mjesto uz iRig Mic V..

19.605 RSD

Kratki kabel dužine 0,3m sa stereo jackom 3,5mm na jednoj strani i ženskim mono jackom 3,5mm na drugoj. Stereo banana je dizajnirana na način da ne mo..

2.015 RSD

IK MULTIMEDIA iLINE Stereo Aux Audio kabl

Visokokvalitetni kabel dužine 1,5m s 3,5mm na 3,5mm stereo bananama koje su dizajnirane na način da ne morate skidati zaštitnu masku s mobilnih uređaj..

2.632 RSD

Kratki kabel dužine 0,3m sa stereo jackom 3,5mm na jednoj strani i ženskim mono jackom 3,5mm na drugoj. Stereo banana je dizajnirana na način da ne mo..

1.990 RSD

IK MULTIMEDIA 5-pin MIDI-2.5 Stereo 0.1m Midi kabl

Kabel MIDI 5 Pin do 3,5 mm dizajniran je za međusobno povezivanje MIDI kompatibilnih uređaja za upravljanje kao što su MIDI kontroleri, instrumenti, s..

3.738 RSD

iLine Camera Adapter kabel dozvoljava upotrebu Vašeg iRig analognog mikrofona i predpojačala za snimanje videa, DSLR ili GoPro stil kamere koji ima mi..

1.501 RSD

Stranica 1 do 14 od 14 (1 stranica)
#}