FURCH

FURCH VIOLET D-SM je akustična gitara Violet serije, koja predstavlja suštinu Furchove zvučne filozofije. Prednja ploče izrađena je od smreke, a zadnj..

144.738 RSD

FURCH YELLOW MASTER'S CHOICE je visokokvalitetna "all-solid" elektroakustična gitara, Grand Auditorium oblika s cutaway izurezom. Prednja ploča izrađe..

357.895 RSD

FURCH YELLOW D-SR SPA Nat Akustična gitara

FURCH YELLOW D-SR vrhunska je akustična gitara od masivnog drveta, s visokokvalitetnom prednjom pločom od Sitka smreke koja proizvodi prekrasan uravno..

348.684 RSD

FURCH VIOLET GC-SM SPE je elektroakustična gitara Violet serije, koja predstavlja suštinu Furchove zvučne filozofije. Prednja ploča izrađena je od smr..

164.474 RSD

FURCH VIOLET GC-SM je akustična gitara Violet serije, koja predstavlja suštinu Furchove zvučne filozofije. Prednja ploče izrađena je od smreke, a zadn..

144.605 RSD

Furch Blue Plus CM elektroakustična gitara. Prednja ploča izrađena je od visokorazrednog zapadnog crvenog cedra, a stranice od kvalitetnog afričkog ma..

189.474 RSD

Zvučna ploča modela Furch Blue SW izrađena je od visokokvalitetne čvrste smreke. Na stražnjoj i bočnim stranama nalazi se visokokvalitetni crni orah. ..

176.316 RSD

Furch Red Master's Choice predstavlja vrh linije gitara od punog drveta koje su izrađene od najfinijih materijala i najsuvremenijih proizvodnih tehnol..

525.000 RSD

FURCH RED PURE DC-SR SPA Electro Acoustic Guitar with Case

FURCH RED PURE je prvoklasna elektroakustična gitara kreirana za najzajhtjevnije gitariste, sadrži najbolje drvo vrhunske kvalitete. Značajke i proiz..

455.263 RSD

FURCH YELLOW Deluxe SR jedna je od najtehnološki najnaprednijih gitara, bilo da je riječ o zvuku, ergonomiji ili kvaliteti izrade. Prednja ploča instr..

406.579 RSD

FURCH YELLOW PLUS G-SP SPA Electro Acoustic Guitar with Case

FURCH Yellow Plus SP izdvaja se prednjom pločom izrađenom od visokokvalitetne Sitka smreke, te stranicama i zadnjom pločom od vrhunskog padauka. U kom..

384.079 RSD

FURCH VINTAGE 2D-SR SPA Electro Acoustic Guitar with Case

FURCH VINTAGE 2D zaštićen je "Vintage Finish" premazom, koji se nanosi istom tehnologijom i pruža prednosti UV premaza kao i Furchov "Full-Pore" prema..

373.684 RSD

FURCH YELLOW DC-CR Electro Acoustic Guitar with Case

FURCH Yellow CR se ističe prednjom pločom od pažljivo odabranog zapadnog crvenog cedra, te zadnjom pločom i stranicama od visokokvalitetnog indijskog ..

355.131 RSD

Furch Vintage 2 gitara zaštićena je Vintage Hand-Brushed Finish-om, koji se nanosi istom tehnologijom i pruža prednosti UV premaza kao i Furch-ov Full..

315.658 RSD

Model Furch Green Master’s Choice je visokokvalitetna elektroakustična gitara od punog drveta dreadnought oblika s izrezom. Gitaru odlikuju pažljivo o..

302.632 RSD

FURCH VINTAGE 1D-SM Acoustic Guitar with Case

Jeste li ljubitelj tradicionalnih oblika gitare? Ako jeste, FURCH Vintage 1 SM ne smijete propustiti! Ova gitara izrađena je od visokokvalitetne Sitka..

242.104 RSD

FURCH BLUE OM-CM Master's Choice Akustična gitara

FURCH BLUE OM-CM jedna je od najpristupačnijih akustičnih Furch gitara izrađenih u potpunosti od punog drveta. Prednja ploča izrađena je od visokokval..

196.052 RSD

FURCH BLUE OM-MM jedna je od najpristupačnijih Furch gitara izrađenih u potpunosti od punog drveta. Tijelo instrumenta izrađeno je od pažljivo odabran..

175.000 RSD

FURCH BLUE GC-CM Akustična gitara

Boja: NaturalPrednja ploča: Kedar - Puno drvoStranice: MahagoniZadnja ploča: MahagoniOblik tela: Grand ConcertFiniš: MatVrat: MahagoniFretboard: Ebano..

166.579 RSD

FURCH BLUE D-CM Akustična gitara

Boja: NaturalPrednja ploča: Kedar - Puno drvoStranice: MahagoniOblik tela: DreadnoughtFiniš: MatVrat: MahagoniFretboard: EbanovinaFiniš vrata: MatŠiri..

153.421 RSD

Stranica 1 do 20 od 20 (1 stranica)
#}